utorok, apríla 27, 2010

Daminoviny 4: San Francisco

Pozývame vás pozrieť si ďalšie vydanie Daminovín - dnes z nášho januárového výletu do Svätého Františka. Damián už začína zvládať prvé redaktorské činnosti, preto naše skvelé moderátorské úvody sa budú, žiaľ :-), skracovať a začne ich nahrádzať Damiho komentár z vysielacieho štúdia.

Do dnešného vydania sa nedostalo viacero vecí. Jednu by sme radi spomenuli aspoň tu, v blogu. Keď sme jedného dňa po túre relaxovali v kníhkupectve Barnes&Noble (kde sa Dami hrá s vláčikmi a my pri kávičke listujeme v knihách a časopisoch), objavili sme detskú knihu Good Night San Francisco s kreslenými obrázkami takmer všektých miest, ktoré sme navštívili. Výborný nápad, škoda, že mestá v Československu :-) také knihy nemajú...

Teraz, keď si Dami vyberie túto knihu z police a spolu v nej listujeme, spomíname na všetko, čo sme videli a zažili: Tichý oceán, hladkanie rají v akváriu, obzeranie uškatcov na móle, pokusy v Exploratoriu a kopec ďalších vecí... Nech sa páči, pozrite si niektoré z nich v dnešných Daminovinách:

Niektorí verní diváci sa sťažovali, že tretie vydanie často sekalo a načítavalo. Je to tým, že sme začali dávať link priamo na HD verziu videa. Ak vám video často seká, zrejme máte pomalšie pripojenie. V takom pripade (1) zastavte video a počkajte kým sa nenačíta aspoň polovica alebo (2) hore kliknite na link "nízke rozlíšenie". Rozlíšenie sa dá prestaviť aj priamo v prehrávači, tie čísla v pravo dole (360p, 480p, 720p) znamenajú kvalitu - čím vyššie, tým kvalitnejšie. (720p je HD kvalita).

Žiadne komentáre: