štvrtok, júna 22, 2006

Domček (slovenská novinka)

S vypustením GoogleEarth 4.0 sa nám otvorili nové možnosti plánovania nášho bývania na Slovensku a zdieľania toho, čo sme naplánovali. Pozývame vás omrknúť si trojrozmerný model nášho domčeka a pozemku presne na tom mieste vo Štvrtku na Ostrove, kde bude stáť. Môžete si ho obletieť zo všetkých strán, dokonca vojsť dovnútra (ale miestnosti tam (ešte) nie sú), a obzrieť si všetko v reálnej mierke.

Softvér budeme používať na plánovanie a modelovanie rôznych možností, preto obrázok bude dopĺňaný a aktualizovaný. Nateraz je tam situácia pozemku s domom, prístreškom pre auto, kosačku a motyku :) a bedmintonovým kurtom :). Katka sa pohrá s alternatívami úpravy záhradky a zmena bude aj na fasáde domu - veľkosti a umiestnenie okien sú zatiaľ iba pracovné. Farebné kombinácie fasády prídu tiež na pretras.

Veľkou výhodou takéhoto modelovania však je, že o svoje myšlienky sa môžeme s vami verejne podeliť a prečítať alebo vypočuť si vaše postrehy a pripomienky.
Aby ste model videli, potrebujete solídny počítač s dobrou grafikou, napojením na internet a nainštalovaný program Google Earth 4.0 . Všetky potrebné informácie nájdete na marcinek.sk/domcek.
-t-

3 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

Samozrejme, bedmintonovy kurt! Ten oproti tebe je bratislavcan Vlado? V garazi mas uz zaparkovane aj auto, ved k tomu amerikanskemu vodicakovi to aj posuje.

T K D T povedal(a)...

Aj bratislavčan Vlado si tam dufam zahra :) . Vonku ešte chýba záhradný gril s kuracími nožičkami a stôl s guinnessami a tanierom plným všakovakých syrov. A hádaj kto bude sediet pri stole ;) ... Jasné, že tam bude aj ovčí, na ktorý si mi nedávno narobil chute!!!!

Anonymný povedal(a)...

Tomu sa hovori kladna provokacia. Pavlovov pes bol na tom urcite lepsie....