pondelok, mája 21, 2007

Fotky z Belize

Presun domény Marcinek.sk na nový server je definitívne uzavretý a aj album z Belize - hoci dávno hotový - konečne uzrel svetlo internetového sveta. Linka naň je photo.marcinek.sk/belize . Fotky sme rozdelili do troch podalbumov, najviac ich je v podalbume o snorklovaní, kde sme aj mierne prekročili našu normu na počet fotiek v albume (jeden album = klasický kinofilm (36 obrázkov)).

Poznávací zájazd v našom slovníku = týždeň (i viac) strávený - paradoxne - na jednom mieste. Ono poznávanie pre nás znamená dostatočne spoznať miestne obyčaje a chute a získať - alebo oprášiť si - vedomosti zo zemepisu, botaniky, zoológie... V tomto duchu poznávania je aj väčšina komentárov k fotkám. Prajeme príjemný a poučný zážitok!

(P.S. Nezabudnite si nižšie pozrieť príspevok o Maple Syrup Festivale, ktorý sme tiež len teraz zavesili.)

Kompletný album v zip archíve je rozdelený na 3 časti a aby fungoval presne tak, ako na internete, je treba dodržať tento postup sťahovania/rozzipovania:
1. Stiahnite Belize.zip . Po rozzipovaní dostanete zložku Belize a v nej zložky images a sanpedro a súbor index.html.
2. Stiahnite snorkeling.zip . Rozzipujte ho DO zložky Belize. V Belize máte teraz mať images, sanpedro, snorkeling a index.html
3. Stiahnite lamanai.zip . Opäť ho rozzipujte DO zložky Belize. Takže v Belize budú images, sanpedro, snorkeling, lamanai a index.htm .

Album sa spustí súborom index.html v zložke Belize a bude fungovať presne ako na Internete.

Žiadne komentáre: