piatok, októbra 10, 2008

Prišla jeseň ...

... a s ňou kopec lístia. Naše dva krásne jasene (o nich niekedy v osobitnom poste) zhadzujú listy ako prvé, a tak kým pred domom je sviežo zeleno, za domom už šuchoce po členky napadané žlté lístie. Damiána zakaždým fascinovalo to žlté, čo leží na zemi a šuchoce, preto sme ho dnes do lístia rovno položili. Zopár vysmiatych fotiek sme zavesili na damiankovu picasu (http://damian.marcinek.sk), treba kliknúť na album Šiesty až ôsmy mesiac. A prihodili sme tam aj par iných fotiek, čo sme urobili, odkedy sme sa vrátili zo Slovenska. V čase písania tohoto postu ich tam bolo spolu 17.

Na záver videjko z Damiánka v lístí. Trvá 2:35 a vidno na ňom aj trocha z nášho okolia, dokonca počuť hvízdať vlak, ktorý prechádza naším mestom asi 1x denne :) . Samozrejme, že aj toto berte ako predkrm k sérii fotiek z domu a jeho okolia, ktoré onedlho zavesíme!

P.S. Nezabudnite si pozrieť videjká aj v nasledujúcom poste, tiež sme ho zavesili dnes.

2 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

Priznám sa, jeseň a zimu nemám príliš v láske. Ale zrejme musím zmeniť názor! Stačí sa pozrieť na drobčeka v lístí a hneď mi je lepšie.

T K D T povedal(a)...

no ano, kto si lebedi v listi, tomu sa dobre usmieva a rozdava dobru naladu... jedine stastie, ze na fotkach nevidno tych, co musia to listie hrabat... :))))