utorok, decembra 09, 2008

Obrázky z domova II.

Včera večer začalo snežiť a s malými prestávkami sneží stále. Teraz je nejakých 40 cm a nevyzerá, že by sa schyľovalo ku koncu. A aj tie prestávky boli dobré akurát na to, aby sme vybehli s lopatou a odhrnuli spred garáže a chodníčka a o pár hodín sledovali, ako je všetko opäť na začiatku :-) .

Keď dosneží, urobíme par fotiek (a samozrejme snehuliaka!). Dovtedy si s nostalgiou zaspomíname na časy, keď sme (iba) hrabali lístie. Päť fotiek jesenných a päť zimných (prvý sneh, ešte predtým, než začala Perinbaba vystrájať) je na Picase, album Domček. Môžete si pozrieť okolie, kde bývame.


2 komentáre:

marcinek prostredný povedal(a)...

No len pekne lopatuj. Čítam, že už zisťuješ, že bývať v dome , to sú aj povinnosti pri ktorých si precvičíš kostru a hlavne chrbtové svalstvo.
Na tej sánkovačke mi ale chýbali sane "klasika" drevené, takže Vám asi pošleme tie naše z pivnice, na ktoré si budete môcť sadnúť všetci traja a pustiť sa z poriadneho kopca.

T K D T povedal(a)...

sane "klasika" tu stoja vyse $100, preto sme sa uzniesli, ze tie plastove za dvacku musia stacit :) ... ale ked sem dojdete :) tak ich pokojne doneste, urcite sa budu dat vyhodne spenazit - zo zisku si budete moct kupit na Slovensku nove a zvysok prepijeme :-D ...