nedeľa, novembra 15, 2015

Pol roka na Slovensku

V tomto roku sme si pobyt na Slovensku trocha predĺžili. Od júla do januára. A hoci to nie je dovolenka, ani prázdniny, ale pracovný pobyt, podarí sa nám občas aj niekam si vyraziť a niečo natočiť. Nuž, a patrí sa natočené spracovať a ukázať.

Z doteraz spracovaných videí odporúčame náučnú reportáž o tom, ako sa robí víno a pridávame aj dve staršie výletné: Na Sandbergu sme si 
vychutnali západ Slnka poza alpské končiare a objavili odtlačky treťohorných lastúrnikov. Zlatým klincom tohtoročného výletu do Tatier (júl) bola túra k vodopádu Skok.

2 komentáre:

miro, bj povedal(a)...

Ťažká práca sa vraj vždy vypláca...., tak o tom by sa dalo zo skúseností pochybovať, ale pri výrobe vínka niet pochybností. Načim ho okoštovať, ale takto na diaľku.... Neviem, neviem, či ste ho neprechválili.

T K D T povedal(a)...

Nuž, pijeme buď kvalitné odrodové víno renomovaných vinárov, alebo to, ktoré si vyrobíme. No hlavne neporovnávame. Pri pití toho vlastného je ako bonus pocit z dobre vykonanej práce a tá kompenzuje nedostatky v chuti-farbe-vône oproti tým renomovaným :).

Berte to ako pozvanie dojsť ochutnať to "naše" a urobiť si nezávislý názor ;) .