sobota, januára 28, 2017

Prosím si džús

Tobiáško začal spájať slová do krátkych viet. Jeden deň sme mali konverzáciu o džúse. Bol som smädný a Tobiáško sa nechcel rozdeliť o svoj džús. Stále mi núkal mandarínky, aj keď som ich nechcel.

Nech sa páči, tu je video: Tobi nedá džús (2:52)

P.S. Všimnite si, že aj keď sa najprv nechcel rozdeliť, bol veľmi slušný.

4 komentáre:

Unknown povedal(a)...

Musím povedať, že ste mi spravili krásne ráno, keď som toto videjko pozerala. A Tobiáško je už veľký múdry chlapček, ktorý sa vie pekne podeliť. Vieš, akú chuť ste mi spravili na ten džús? Aj ja si pôjdem teda nejaký vziať. Alebo, keď sa Tobiáško tak pekne podelil s tebou, možno by aj mne trošku dal. Čo myslíš, podelil by sa aj so mnou, alebo len so svojím veľkým bratom?

miro,bj povedal(a)...

No, musím dať re-komentár k predchádzajúcemu. Žiadne delenie, pokiaľ nemám plné bruško. A keď už nevládzem a všetci naokolo presviedčajú a prosíkajú, sťa pri voľbách prezidenta, čo by som sa nepodelil...

T K D T povedal(a)...

No, keď som si toto prečítal, tak som si musel dať džús. Neviem ako Tobík, ale ja by som sa s tebou Taňuľ určite podelil, keby si sem prišla. :)


Súhlasím s tebou ujo Miro! Aj ja by som si svoj džús dobre strážil, kým by som nemal plné bruško! ;)

Unknown povedal(a)...

Tak to teda neskôr vyskúšame, keď prídem za vami! A uvidíme, ako to dopadne :) Ďakujem Dami a posielam ti bošurky. (A aj zvyšku famílie!)