sobota, apríla 29, 2006

Veľkonočná Oblievačka

Po prichode domov som si unavena lahla do postele, ked prisiel oblievac Tibor... normalne by ma bol schopny obliat v posteli (to dokazuje 2 veci... chlapi su vecne decka, takze vsetko robia s nadsenim a bez rozmyslania a dalej nedbaju az tak na upratovanie a zalezitosti s tym spojene, lebo keby dbali, tak by ich nenapadlo niekoho oblievat v posteli a pomocit obliecky, perinu, madrac a tak...). No ale nejako sa mi podarilo s vyskotom ujst do kupelne, aby zas toho upratovania nebolo az tolko. No a Tibor ma s nadsenim nasledoval az tam ... oblial ma a v ramci svojho nadsenia po mne okrem vody smaril aj pohar... :o). Ja som prezila, chudak pohar nie. Hold zdravie zeny nieco stoji a aj nase stastie... len chudak pohar za to musel zaplatit zivotom. Po vecernej oblievacke som oblievaca ponukla nasou pletienkou a chlebikom a inymi dobrotami. Po vajci som mu dala len uvarenom na tvrdo, lebo som sa rozhodla, ze nebudem v tomto smere podporovat americke junk food... kupit americku dobru cokoladu je totiz nemozne... tak na osladenie zivota sme si dali halvu :o).
-k-

2 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

Ahoj Katka,
Barbarske sklony su nam vraj vlastne. Aj ked je po "oblievacke", mam stale chut niekoho poriadne zmocit, ci namocit, pomocit... No, ale neverim, ze po takom obrade ste si nespomenuli na stol plny chrenu, klobas, sunky a syra, cvikly.
Ja som si spomenul teraz na Vas, zrejme nie som hladny, a zelam vsetko dobre.
Len dalej piste, uz to citaju dvaja.
Miro - kralovske mesto Bardejov

Anonymný povedal(a)...

:) to "pomocit" dufam katka myslela v tom nevinnom slova zmysle :) ja som fakt nemal ziadne ine umysly ako ju obliat :)))